politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

zondag 10 oktober 2010

Verkeerskennis opfrissen in Vaassen

VAASSEN - De bewonerscommissie Krugerstraat Zuid Vaassen, in samenwerking met SWO/E Welzijn Ondersteuning en Voor Elkaar in de Buurt, stellen u in de gelegenheid uw verkeerskennis op te waarderen.

Dit op maandag 18 oktober om 19.30 uur in de gemeenschappelijke ruimte van Bloemfontein, waarvan de ingang aan de Wetstraat is gelegen.
Met een goede kennis van de theorie kunt u namelijk uw verkeerskennis opwaarderen. Door uw kennis van de verkeersregels op te frissen en de wijzigingen in de verkeersregels in de afgelopen jaren met u door te nemen kunt u uw inzicht in het verkeer vergroten.

Er zal onder andere aandacht besteed worden aan de onderwerpen: verkeersinzicht, defensief rijgedrag, algemene gedragsregels, sociaal gedrag en zuiniger rijden. Onderwerpen die in de praktijk vaak nog belangrijker zijn dan de verkeersregels. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor automobilisten maar ook voor bestuurders van scootmobielen, fietsers, etc.

De verkeerstheorie zal worden verzorgd door de heer Joop Hagen uit Vaassen. Deelname aan deze avond is gratis. Alle bewoners uit de buurt, zowel de bewoners van de huurwoningen als ook de koopwoningen zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vanaf 19.30 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie.

Voor nadere informatie kunt u bellen met de heer en mevrouw Been 0578-571047.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten