politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

donderdag 31 maart 2011

Aanhouding ivm dealen van drugs

Gisteren, woensdag 30 maart 2011, heeft de politie in Vaassen tijdens een "drugsaktie" een 40-jarige Vaassenaar aangehouden.

De man wordt ervan verdacht in drugs te hebben gehandeld. Bij zijn aanhouding werden meerdere zakjes speed [harddrugs] aangetroffen.

De man, die momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wordt ervan verdacht vanuit een woning van een vriend aan de Bothastraat te Vaassen drugs te hebben gedeald. De politie kreeg klachten over het dealgedrag van de man.

Tijdens de "drugsaktie" werden enkele klanten [twee 16-jarige jongens uit Vaassen en twee mannen van 32 en 38 jaar uit Wezep] aangehouden. Kort daarop werd de 40-jarige verdachte aangehouden.

De aangehouden klanten werden na verhoor in vrijheid gesteld. De 40-jarige verdachte blijft voor nader onderzoek ingesloten en wordt morgen voorgeleid bij justitie in Zutphen.

1 opmerking:

  1. Die Jan Wijnhoud eerst dealen van uit zijn flat aan de Wetstraat. Wat resulteerde in een gevangenisstraf en uit huis zetting door de gemeente Epe.
    Nu dealde hij weer van uit de woning van zijn vriend Tony aan de Bothastraat.
    Hij kan het niet laten om onze jeugd te verpesten met zijn handel. Als hij er maar gemakkelijk aan geld door komt. Altijd al te lui geweest om een normaal beroep uit te oefenen. Altijd maar de gemakkelijke weg bewandeld om aan geld te komen.
    WAT MOETEN WE MET ZO'N PERSOON ????? >:-(

    BeantwoordenVerwijderen