politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

woensdag 19 januari 2011

De politie zoekt burger- en politievrijwilligers

Zoek jij een leuke en afwisselende uitdaging waarmee je écht iets betekent voor onze maatschappij? Kom ons dan helpen onze regio veiliger te maken.

Als burger- of politievrijwilliger bij de politie draag jij echt een steentje bij aan de veiligheid binnen de regio. Burgervrijwilligers - volontairs - helpen agenten, rechercheurs of teams met hun dagelijkse werk. Politievrijwilligers krijgen na hun opleiding een uniform en gaan zelf als surveillant de straat op.


Burgervrijwilligers (volontairs)
Help jij ons boeven vangen? De politie kan wel wat hulp gebruiken en zoekt mensen die naast hun baan of dagelijkse tijdsbesteding willen bijdragen aan de veiligheid.
Of je nou goed bent met beleid, cijfertjes, in schrijven, administratie of techniek, we kunnen ondersteuning gebruiken op verschillende plaatsen en niveaus. Wij bespreken samen hoeveel uren je bij ons aan de slag gaat en waar je komt te werken.


Politievrijwilligers
Het politiekorps zoekt politievrijwilligers die naast hun werk zin hebben in een uitdaging bij één van de populairste werkgevers van Nederland. Politiewerk is leuk,
afwisselend en doet er echt toe. Dat ervaren onze duizenden agenten dagelijks op straat. Een politievrijwilliger is een volwaardige surveillant die net zoals elke andere politieman op straat werkt. Als je na een driejarige deeltijdopleiding klaargestoomd bent, word je minimaal 200 uur per jaar ingezet. Samen kijken wij wanneer je wilt werken. Zo krijg je unieke kansen om te surveilleren, vooraan te staan bij evenementen, mensen te helpen bij ongevallen en nog veel meer. Geen dienst bij de politie is hetzelfde.


Geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie op www.kombijdepolitie.nl. Je kunt je ook aanmelden voor één van de voorlichtingsbijeenkomsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten