politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

woensdag 26 januari 2011

Duo aangehouden na diefstal fiets

Collega's hebben gisteren, dinsdagmiddag 25 januari, een 37-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Epe aangehouden voor het wegnemen van een fiets. De fiets stond bij een bushalte aan de Dorpsstraat in Vaassen. Een getuige zag het tweetal er met de fiets vandoor gaan en belde de politie.

De politie kreeg omstreeks 14:10 uur de melding van de diefstal. De melder zag dat de twee er met een fiets vandoor gingen en belde direct de politie. Dankzij een goed signalement kon de politie de twee in een woning aanhouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt. De fiets wordt weer teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.

Complimenten voor zeer oplettende getuige en dank voor de duidelijke melding, waardoor de twee daders aangehouden konden worden.

1 opmerking:

  1. Mijn zoontjes fiets Kyoso mountainbike blauw met verticale stukken op stuur en adidasbidon is afgelopen maandag bij de Albert Hein meegenomen terwijl hij er vlakbij stond (voetbalplaatjes). Ik moet nog aangifte doen, maar mocht u deze fiets aantreffen dan kunnen we met reservesleutel aantonen dat wij de eigenaar zijn.
    Rommie tel. 06-21605658

    BeantwoordenVerwijderen