politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

zaterdag 12 februari 2011

Samen tegen inbrekers

De laatste tijd zijn er veel woning- en auto inbraken in de gemeente Epe en omliggende plaatsen. Met name in het weekeinde en in de avonduren.

Niemand kent de omgeving waarin u woont of werkt beter dan uzelf. Om uw wijk veiliger te maken zijn in Vaassen, Emst, Oene en Epe uw plaatselijke betrokkenheid en uw oren en ogen hard nodig!. Doet u mee?

Mijn collega's en ik doen vooral een beroep op de hondenbezitters in de diverse wijken van de gemeente Epe om ons actief te ondersteunen in de strijd tegen woning- & auto inbraken.

Hondenbezitters lopen vaak met hun hond op straat en voornamelijk in de eigen buurt. Hierdoor kennen zij de buurt goed en situaties die afwijken vallen op. Over afwijkende situaties willen wij graag geïnformeerd worden.

Iets verdachts gezien? Bel bij spoed 112 [heterdaad zaken]. In andere gevallen [advies, informatie, etc.] bel dan 0900-8844. Kent u de dader en de dader kent u ook? Bel dan M. 0800-7000 en meld misdaad anoniem.


Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen

2 opmerkingen:

  1. Tja... wat een wijze woorden.. Jammer dat de Politie Epe er wel van alles aan wil doen om de daders te vinden, maar de hoge heren niet. Na de inbraak uit mijn woning op 5 kon ik aangeven waar de dader(s) zich (nu nog) bevind(en). De Officier van Justitie doet hier helaas niets mee........Angst voor inbreuk op de dader's privacy weegt nu eenmaal zwaarder als het oprollen van een bende die in onze gemeente de boel leegrooft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is in belgie net hetzelfde! Twee gasten zijn hier in de buurt al ruim een jaar bezig met overal in te breken, ik ken ze ook maar er wordt niks aan gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen