politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

zondag 19 september 2010

Drie mannen aangehouden

Op vrijdag 17 september omstreeks 17.15 uur belde een 39-jarige vrouw uit Vaassen de politie met de melding dat zij mogelijk met een luchtbuks was beschoten toen zij op de Enkhoutweg in Vaassen fietste in de richting van de Elspeterweg.

Aan de hand van de beschrijving van de auto werd door de politie een onderzoek ingesteld.

Naar aanleiding van het onderzoek kon de politie rond 18.40 uur op de Eekterweg te Vaassen drie mannen aanhouden. Het betrof een 31-jarige automobilist uit Schilde (België), een 37-jarige man uit Apeldoorn en een 29-jarige man uit Deventer.

De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een incident waarbij geschoten zou zijn met mogelijk een luchtbuks.

Naar aanleiding van het incident liep de vrouw een pijnlijke plek op haar rug op en deed aangifte. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Aanvulling 20-09-2010
De drie mannen die vrijdagavond 17 september op de Eekterweg in Vaassen waren aangehouden voor het mogelijk beschieten van een fietsster met een luchtbuks blijken dit niet te hebben gedaan. Dit is uit onderzoek gebleken en betrokkenen zijn direct in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de inzittenden van een lichte auto loopt nog.

De politie heeft de drie aangehouden mannen uitgebreid verhoord en de verklaringen nagetrokken. Hieruit blijkt, dat zij niet betrokken kunnen zijn bij het incident. Zij zijn de volgende dag in vrijheid gesteld.
Het incident, waarbij een 39-jarige vrouw uit Vaassen op vrijdag 17 september omstreeks 17.15 uur waarschijnlijk met een luchtbuks is beschoten toen zij op de Enkhoutweg in Vaassen fietste, blijft in onderzoek.

Mensen die bruikbare informatie over het incident hebben, wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten