politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

woensdag 1 september 2010

Nieuwe Politiewijzer binnenkort in de bus

De nieuwe Politiewijzer, editie 2010-2011, verschijnt in week 35 (vanaf maandag 30 augustus). De Politiewijzer zal in een oplage van circa 300.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid worden in de regio Noord- en Oost-Gelderland. Dit handige naslagwerk bevat relevante politie- en veiligheidsinformatie voor inwoners en ondernemers in de politieregio Noord- en Oost-Gelderland.

De Politie Noord- en Oost-Gelderland wil een goed contact onderhouden met de inwoners en de ondernemers in de regio. Dat wil zij bereiken door professioneel, resultaatgericht en dienstbaar te zijn.
Daarom wordt onder andere de Politiewijzer uitgegeven. In de Politiewijzer staat belangrijke informatie van de politie voor de inwoners en ondernemers van de regio Noord- en Oost-Gelderland. De burger leest hierin onder andere hoe men de politie het beste kan bereiken, op welke manieren men aangifte kan doen en welke taken de politie uitvoert.

De uitgave wordt huis-aan-huis in een oplage van circa 300.000 exemplaren verspreid. Mensen die een nee/nee-sticker of een nee/ja-sticker op de brievenbus hebben ontvangen de Politiewijzer niet. Daarom is de Politiewijzer vanaf 1 oktober gratis verkrijgbaar bij de politiebureaus.

De vorige Politiewijzer is in het najaar van 2008 verschenen voor het jaar 2008 en 2009. De nieuwste Politiewijzer is voor het jaar 2010 en 2011. De verspreiding van de wijzer in de regio Noord- en Oost-Gelderland vindt plaats tussen maandag 30 augustus en zaterdag 4 september.

Bron: afd. voorlichting Regio Noord- en Oost Gelderland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten