politiespreekuur

iedere donderdag van 13.30 tot 15.00 uur in dorpscentrum "de Wieken", Molenstraat 15 te Vaassen.

woensdag 6 april 2011

schoolgebouw onder graffiti

Afgelopen maandag, 04 april, werd ik gebeld door basisschool de Krugerstee, Westerenkweg 23 te Vaassen dat er tussen vrijdag 01 april 2011 18.00 uur en zaterdag 02 april 2011 12.00 uur vernielingen waren gepleegd aan het schoolgebouw en op het schoolplein.

Naar aanleiding van de melding ben ik naar de school toegegaan en constateerde dat wanden van een schuurtje en de muren van de school voorzien waren van graffiti. Een en ander was aangebracht met zwarte verf.

Verder bleken er op het schoolplein bij de onderbouw vernielingen waren aangericht. Op het plein waren plantjes uit de bakken getrokken, hing een vernield stepje in de hekken en lag er op het plein een in elkaar getrapte zwarte Opoefiets. Voor zover bekend hoorde het stepje en fiets niet bij de school thuis.

Helaas is op dit moment niet bekend bekend wie er verantwoordelijk zijn voor deze vernieling[en]. Mogelijk heeft iemand een groepje jongeren op het schoolplein gezien of weet iemand wie de dader[s] is/zijn, die deze vernieling heeft/hebben gepleegd

Heeft u informatie met betrekking tot de dader[s] van deze vernieling, laat het mij dan aub weten. U kunt hiervoor contact met mij opnemen via 0900-8844 of uw informatie doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten